Så här arbetar vi på aknekollen.se

Behandla akne på nätet – en bra idé

Det är inte alla diagnostiseringar fungerar på nätet, 15 procent ungefär. Och akne är en av dem. Diagnosen kan enkelt ställas genom ett par bilder och patientens berättelse. Akne är en hudsjukdom och drabbar nästan 90 procent av alla ungdomar, väldigt vanlig helt enkelt. Det betyder dock inte att den inte kan och ska behandlas. Akne är otroligt underbehandlad - trots att det ofta är väldigt besvärligt både fysiskt och psykiskt. En undersökning visar att över hälften av alla ungdomar mår psykiskt dåligt på grund av sin akne.

När du söker vård hos oss sparar du tid för både dig och vårdpersonal. Ett besök hos oss kostar dessutom samhället ungefär en fjärdedel av ett fysiskt besök på vårdcentral – en bra idé helt enkelt.

Kille i motljus tar på sitt ansikte utan akne

”Det här måste gå att göra mer effektivt”

Våra vårdtjänster är skapade och utvecklade av läkare. Det var vår grundare och medicinskt ansvariga läkare Matilda Lundblad som efter många år på vårdcentral såg att vissa patientgrupper hade onödigt långa stunder i väntrummet. Hon såg också kollegor med för mycket administrativt arbete som tog tid från patienterna.

— Det här måste gå att göra mer effektivt, sa Matilda.

Sagt och gjort.

Sedan 2016 har vi bedrivit vård med patientens behov i fokus. Vi har jobbat för att du som patient ska få så effektiv vård som möjligt - utan att tumma på säkerhet och kvalitet. Vi tycker också att det är viktigt att läkare gör det som läkare är bäst på – att ge vård!

Det ska vara enkelt att få rätt vård!

Kollarna.se är redan idag effektivast i branschen för de diagnoser vi jobbar med och vi jobbar ständigt med att göra våra tjänster bättre. Vi vill att våra kollar ska leverera vård som är lättillgänglig och jämlik för alla. Det är viktigt att alla ska känna sig bekväma och trygga i kontakten med oss. Har du synpunkter på vårt arbete får du gärna höra av dig. doktor@kollarna.se

InnovDr AB Grundat: 2016 VD: Matilda Lundblad Medicinskt ansvarig: Specialistläkare Matilda Lundblad Dataskyddsombud: Maria Gners mail: dataskyddsombud@doktor.se